Naše tělo se skládá z velké části z vody. Možná proto ji tak milujeme. Užíváme si koupání, sprchování, vodní sporty i zahradní bazén. Jakmile však umístíme nádrž do venkovního prostředí, znamená to, že se o kvalitu vody musíme co nejlépe postarat. Sluneční paprsky jsou živnou půdou pro nejrůznější vodní řasy a bakterie. Obzvláště opatrní musíme být na prostředí, kde se s námi koupou naše děti. Dětská pokožka je mnohem citlivější, a proto musíte pravidelně kontrolovat hlavní ukazatele kvality vody a reagovat na sebemenší zhoršení podmínek.
důležitá čistota
Relax na zahradě
Kdo si rád dopřeje sportovní aktivitu a protažení celého těla, jistě si domů pořídí objemnější nádrž, co umožní i aktivnější plavání. Takový bazén pak slouží nejen pro skotačení a vodní hrátky dětem, ale i pro dospělé. Umí nahradit důležité protažení krční a bederní páteře a je vhodnou fitness aktivitou. Aby vám voda poskytovala příjemné prostředí co nejdéle, pečlivě udržujte její kvalitu. Pomohou vám v tom praktické dávkovače a multifunkční tablety.
průzračná voda
Relax na terase
Po sportovní aktivitě nebo po náročném dni není nic příjemnějšího než náruč bublavé vodní hladiny. Avšak pozor. I když je ve vířivkách mnohem menší objem vody i tu je třeba udržovat náležitě čistou a dostatečně ošetřenou. Chemie do vířivkyje velmi šetrná a ochrání vodu na dlouhou dobu. Hodí se tak nejen pro domácí použití, ale i pro komerční objekty a sportoviště, kde je součástí vybavení relaxační nebo přímo wellness zóna.

Příjemné ceny
Ceny bazénové chemie jsou velmi přátelské, proto není důvod, proč se nevybavit kvalitními přípravky. Vždy je lepší preventivní péče než následná náprava škod. Vyberte si ze sortimentu aktivní pomocníky bazénové chemie a zároveň si prohlédněte celou řadu praktických nástrojů pro čištění a údržbu bazénu a domácích nádrží. Už jste vyplnili objednávku?